Ne aflam in mijlocul unei situatii fara precedent pentru aceasta generatie.


Pandemia COVID-19 ne obliga sa ne schimbam stilul de viata pentru a ne proteja de eventualele riscuri. Intr-un moment de schimbare, ar fi bine sa va concentrati atentia pe stabilitate. Majoritatea serviciilor digitale, cum ar fi serviciile de finantare oferite de Ferratum, continua sa functioneze normal in timpul acestei pandemii.

Servicii financiare in perioada pandemiei de COVID-19

Important de stiut:

Serviciile noastre online continua sa functioneze la fel. Nu vor exista intarzieri la transferurile de bani in contul dumneavoastra.

Din perspectiva financiara,  exista masuri pentru a veni in ajutorul clientilor afectati de criza COVID-19

Urmati instructiunile furnizate de autoritatile locale. Stati acasa, aveti grija de igiena mainilor si evitati intalnirile inutile. 

Serviciile Ferratum functioneaza la fel

Serviciile noastre financiare continua sa functioneze normal acum si in viitor. Utilizarea serviciilor noastre nu reprezinta un risc pentru sanatatea clientilor nostri.

Angajatii Ferratum pot lucra de acasa si am suplimentat si numarul responsabililor nostri de relatia cu clientii. Ne puteti contacta atat la numarul de telefon 021 9090, cat si prin emailul clienti@ferratum.ro sau prin intermediul chat-ului de pe site.

Finante personale. Provocari?

Situatia actuala cauzata de COVID-19 poate avea un impact negativ asupra finantelor personale. Va recomandam sa evaluati situatia dvs. actuala, sa planificati in avans si sa anticipati platile si finantarile viitoare.


For information on Ferratum’s financing options, please see the credit and loan products available on our website. Pentru informatii despre optiunile  noastre de finantare, consultati produsele de creditare disponibile pe site-ul nostru web.


In cazul in care aveti probleme cu rambursarea creditului Ferratum din cauza situatiei actuale, va rugam sa completati acest formular, pentru a va putea oferi o solutie personalizata. Totodata, ne puteti contacta la numarul +40376300031.


Idei pentru saptamana ce urmeaza

Fiecare schimbare aduce cu ea si oportunitati. Iata cateva idei.


• Arunca o privire de ansamblu asupra obiceiului de cumparare. Concentrati-va pe ceea ce este esential.

• Cumparati online. Comandați produse alimentare de calitate de la restaurantele din apropiere.

• Descoperiti materialele online pentru a invata in fiecare zi ceva nou.

• Sprijiniti miciile companii locale si furnizorii de servicii.

• Petreceti mai mult timp cu cei dragi, stati acasa.Din perspectiva financiara, exista masuri pentru a veni in ajutorul clientilor afectati de criza COVID-19Contact

Ferratum Romania

021 9090

office@ferratum.ro

© 2020 Ferratum