Am cautat oameni speciali care sa faca cu adevarat diferenta. Am citit toate povestile voastre si suntem mandri sa va prezentam castigatorii.

cunosti eroii 

Ferratum din

viata reala

Hai sa

Din miile de nominalizari primite din sase tari, am selectat trei castigatori care vor putea sa le multumeasca eroilor din viata cu un premiu special.

Ihailen todella kovasti 5 -vuotiasta poikaani, joka on ihan mieletön tyyppi ja reipas. Meillä on ollut hankala kulunut vuosi, kun me vanhemmat erosimme jne. mutta ollaan selviydytty kuitenkin ja haluaisin yllättää poikani ihanalla reissulla Legolandiin, josta hän on haaveillut iät ajat, mutta nyt itsekseni minulla ei ole mahdollisuutta hänelle reissua järjestää. Oltaisiin ikionnellisia, jos tämä toteutuisi! :)

Jenni

Finland

"Eroul meu mi-a fost alături încă din primele clipe de viață, și-a dorit venirea mea pe lume la fel de mult ca și părinții mei și s-a bucurat împreună cu ei sugerând-le mai apoi și un prenume pe care să-l port. Acest erou m-a îngrijit încă din primele luni de viață la fel ca un părinte urmând ca mai apoi să-mi devină prieten și profesor. Îi sunt veșnic recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut și ce face pentru mine încă de când m-am născut...

Mihaela

Romania

Mi héroe es mi papá... por él y por mi mamá tengo lo que tengo soy lo que soy les agradezco infinitamente por haberme apoyado siempre, por querer mucho a mis hijos y por estar siempre ahí para nosotros les amo demasiado. Él debe ser seleccionado por que es un hombre responsable, puntual y trabajador. Mi papá es un héroe para mi familia. Él el es carpintero es un hombre que ha trabajado toda su vida desde niño...

Patsy

México

Credem in recompensarea celor ce merita cel mai mult

Faptele spun mai multe decat vorbele. Gandeste-te la o persoana care merita admiratia si aprecierea ta. Povesteste-ne despre eroul din viata ta si ai sansa de a-i multumi prin intermediul unuia dintre premiile noastre in valoare totala de 2000 € (1 x 1000 €, 2 x 500 €). Participantii au sansa sa castige si premiul cel mare in valoare de 5,000 €.

* Durata campaniei: 7.05 - 5.06. 2019

Nominalizeaza eroul din viata ta

Ferratum sustine drumul pe care l-ai ales. De aceea, suntem incantati sa iti oferim sansa de a-i multumi celui ce te-a sprijinit, te-a ajutat si te-a inspirat in calatoria ta pana acum. 


Ai pe cineva in gand?  In ce fel te incurajeaza si cum te motiveaza? Poti chiar sa creezi un video in care sa ne povestesti despre eroul tau. Abia asteptam sa-ti auzim povestea!


Trimite-ne o scurta descriere in care ne spui cine este el si cum ar trebui recompensat. Cele 3 premii in valoare totala de 2000 EURO vor fi oferite pentru fiecare categorie in parte: calatorii, experiente, viata.


De asemenea, poti fi chiar tu castigatorul marelui premiu global de 5000 EURO.


 si arata-i cat esti de recunoscator

Inscrie-te in concurs

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale.

1

Spune-ne cine este eroul tau si cum ar trebui recompensat.

2

Citeste si bifeaza casuta de "Termeni si conditii" apoi trimite formularul.

3

Multumim ca ne-ai spus povestea eroului tau. Castigatorii au fost alesi. Nu rata viitoarele noastre concursuri.

Descopera castigatorii

nostri locali!

“O multumire este mereu 

Descopera lumea impreuna cu eroul tau.

Sarbatorim eroii din viata reala – sa le multumim oamenilor care merita cel mai mult.

Calatorii

o buna modalitate

 sa-ti arati recunostinta”

Experiente

Ofera-i oportunitatea unor noi experiente.

Bucurati-va impreuna de un alt stil de viata.

Viata

Eroul meu este și va fi bunica mea. Ea rămâne ancora mea cu realitatea. Ea reprezinta mâinile ce m-au mângâiat și m-au călăuzit în viata și sufletul ce niciodată nu va înceta sa vibreze lângă al meu indiferent de ce se va întâmpla pe cărarea vieții.

Simona

București

Eroul meu este bunicul meu din partea mamei care încă mai trăiește și e mereu aproape de noi cu o vorbă bună. S-a născut în perioada interbelică, a trecut printr-un razboi suportând consecințele acestuia la o vârstă fragedă. A inceput sa muncească de mic copil pentru a-și ajuta familia și surorile sa supraviețuiască. Le-a ars casa și a construit alta din propria muncă...

Geanina

Cugir

Castigatorii au sansa sa intre si in posesia marelui premiu in valoare de 5,000 €!

Tatăl meu este eroul ce m-a îndrumat si mi-a călăuzit pașii in drumul vieții. Un drum cu obstacole, dar le-am depășit cu ajutorul acestuia. Eroul meu! Multumesc pentru ca ai fost langa mine si m-ai sustinut întotdeauna. Multumesc pentru ceea ce am devenit azi. My dad is my hero!

Sandu

Siliștea jud. Neamț

© 2019 Ferratum Money